Haber ve Duyurular

ORİV İftar Çadırı 2018 Yılında Hizmet Vermeye Başladı

2015 yılında kurulan Ordu İlahiyat Vakfı çok kısa bir süre içerisinde kurumsal kimliğini oluşturduktan sonra sosyal ve kültürel faaliyetlerini başlattı. Bu kapsamda 2018 yılında ramazan ayında halka yönelik iftar sofrası açtı. Toplamda 500 kişi kapalı alan ve 150 kişi açık alan olmak üzere toplam 650 kişiye hizmet veren ORİV'den halkın memmuniyeti oldukça yüksektir.

ORİV Başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şevket Pekdemir bu sene itibariyle böyle bir sosyal girişime başvurmuş olmamızın olumlu geri dönüşlerini alıyoruz. Halkımız çok memmun. Ramazan ayının daha güzel yaşanabilmesi için lokanta tadında bir iftar sofrası tertip ettik. Çorba, tatlı, ve ana yemeklerin yanında ramazana has iftarlık tadımlıklar halkımıza ikram edildi. Vakfımızın bu tür çalışmaları devam edecektir.

İLETİŞİM ADRESİMİZ

Eğitim ve Araştırma Kütüphanesi, Selimiye Mahallesi, Elbiseciler Sok., No: 1/B Altınordu / Ordu.

• dummy0452 666 9000

• dummy0507 234 7643